Prodaja klima Hrvatska

Servis, ugradnja, prodaja klima i rashladnih uređaja

Servis klima

Servis, popravak, ugradnja klima uređaja, dizalica topline i auto klime te ostalih rashladnih uređaja. Preporuka, servis uređaja trebalo bi obaviti jednom godišnje, ovisno o kojem uređaju se radi.

Ugradnja klima uređaja

Nudimo rješenja ugradnje klima uređaja  i dizalica topline koji odgovaraju optimalno prostoru te smještaju  po zahtjevima korisnika.

Prodaja klima uređaja

U našoj ponudi nudimo klima uređaje i dizalice topline za najzahtjevnije korisnike. Naši klima uređaji i dizalice topline su vrhunske kvalitete te s višegodišnjom garancijom po povoljnim cijenama.

Najam mobilnih rashladnih komora

Namjena rashladnih mobilnih komora služi za hlađenje pića i prehrambenih proizvoda. Mobilne hladnjače idealne su za voćare. Nudimo najam auto hladnjače IVECO te po dogovoru sa kupcem izrađujemo i servisiramo rashladne komore. Kontaktirajte nas slanjem upita klikom na ovdje.

Lokacija: 

Starogradska ulica 153, Koprivnica

Radno vrijeme: 

PON – PET:  8:00 – 16:00

Kontakt – prodaja: 

091 600 2774

Email:

info@avb-service.hr

AVB-service logo 1 Prodaja klima Hrvatska Prodaja klima Hrvatska

Informacije o obrtu: 

• Naziv i skraćeni naziv tvrtke: AVB-service obrt za usluge i trgovinu
• Sjedište tvrtke: Starogradska 153, Starigrad
• Obrt je upisan u obrtni registar: RH Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
• Broj pod kojim je obrt upisan u obrtni registar: 2449
• Prezimena i najmanje jedno ime člana Uprave društva: Adam Blažeković
• Tvrtka i sjedište institucije kod koje se drži račun i broj tog računa: Zagrebačka banka d.d., Florijanski trg 7,  IBAN: 1423600001102412781

Osim prodaje navedenih klima uređaja i opremei rekuperatora zraka  vršimo i usluge izlaska na teren, pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova sa isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme. Kao kvalitetan tim sa bogatim znanjem i dugogodišnjem iskustvom svojim asortimanom možemo zadovoljiti potrebe kako privatnih tako i poslovnih objekata, te Vam na području cijele Hrvatske možemo garantirati vrhunsku uslugu montaže i servisa individualnim i profesionalnim pristupom i na obostrano zadovoljstvo.

Avb service – obrt za usluge i prodaju, usluge za montažu i servis klima uređaja Vam nudi na području cijele Hrvatske. Ovlašteni smo zastupnik za prodaju, montažu i servis klima uređaja i opreme: DaikinGreeHaierKorelMideaMitsubishi ElectricSamsungToshiba, i dr.