Ovlaštena montaža i servis - Avb service

Avb service – obrt za usluge i prodaju, usluge za montažu i servis klima uređaja Vam nudi na području cijele Hrvatske. Ovlašteni smo zastupnik za prodaju, montažu i servis klima uređaja i opreme: DaikinGreeHaierKorelMideaMitsubishi ElectricSamsungToshiba, i dr.

Preko web shopa možete kupiti klima uređaj bez montaže sa besplatnom isporukom na kućnu adresu ili sa montažom koju također možete platiti putem web shopa.

Montaža klima uređaja 3,5 kW

Jednostavna montaža klima uređaja, do 3 m instalacije, 4 m visine

Montaža klima uređaja 5,00 kW

Jednostavna montaža klima uređaja, do 2 m instalacije, 4 m visine

Montažu obavlja Avb service – ovlašten obrt za usluge i prodaju na Vašem području i tako imate osiguranu kvalitetu usluge i podršku u jamstvenom i van jamstvenom roku.

Osim prodaje navedenih klima uređaja, za naše kupce vršimo i usluge izlaska na teren te pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova sa isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme.

Kao kvalitetan tim sa bogatim znanjem i dugogodišnjem iskustvom, svojim asortimanom možemo zadovoljiti potrebe kako privatnih tako i poslovnih objekata, te Vam garantirati vrhunsku uslugu montaže i servisa individualnim i profesionalnim pristupom.

Vašim potrebama pristupamo s velikom pažnjom te primjenjujemo višegodišnje iskustvo stečeno na montaži i servisu klima uređaja i klimatizacijskih sustava. Naši stručni i ovlašteni tehničari stalnom edukacijom osiguravaju savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja ili sustava uz kvalitetu koja nas stavlja par koraka ispred konkurencije.

Ako imate potrebu za ugradnjom ili održanjem klima uređaja javite nam se s povjerenjem na telefone: 091 600 2774, email: info@avb-service.hr ili pošaljite upit preko kontakt forme.